Vaihto & palautus

Tuotteen vaihto- ja palautusoikeus 

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja mahdolliset laput edelleen kiinni. 

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottohetkestä. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen ja alkuperäisen myyntipakkauksen siistissä kunnossa. Palautuksen tulee sisältää tuotteen lisäksi sen alkuperäispakkaus sekä kaikki pakkaukseen kuuluneet osat, dokumentit ja pakkausmateriaalit. Ilmoitus peruuttamisoikeuden käyttämisestä on tehtävä yritykselle edellä mainitun 14 päivän kuluessa ja tuote palautettava viivytyksettä ja viimeistään 10 vuorokauden kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Mikäli palautettua tuotetta on vastoin asiakkaalle kuuluvaa huolenpitovelvollisuutta käytetty, voidaan asiakkaalta periä tuotteen arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan asti sekä lisäksi palautuskulut.

Palautusosoite on:

Eloise Design
Kotikatu 5
03850 Pusula

Yritys perii palautettavan tuotteen postituskulut.

Yritys palauttaa asiakkaan maksusuorituksen tuotteen palautuksen johdosta viimeistään 14 vuorokauden kuluessa asiakkaan peruuttamisilmoituksen saatuaan. Yrityksellä on kuitenkin oikeus pidättyä maksun palautuksesta, kunnes yritys on saanut tuotteet takaisin tai kunnes asiakas on osoittanut lähettäneensä tuotteet yritykselle.

Yrityksellä on oikeus periä maksu niistä tilauksista, joita ei ole peruutettu eikä vastaanotettu noutopaikasta. Maksu vastaa toimituskulujen ja muiden kulujen aiheuttamia kustannuksia.