Vuosi 2018

Eloise on saanut alkunsa vuonna 2017 elokuussa mutta verkkokauppa seurasi perässä vasta tämän vuoden maaliskuussa. Vuosi 2018 maaliskuusta joulukuuhun on ollut kokoajan nousujohteista ja kaikki tämä on yllättänyt pienen yrittäjän totaalisesti. Ensin aloiteltiin Timanttileggareilla ja loppuvuoden henkselifrillahameet ovat menneet kuumille kiville. Tämän vuoden on kruunannut muutamat (ensimmäiset) messut ja loppuvuoden Joulupopupit.

 

Alkuvuodesta aloitettiin rauhallisesti ja myynnissä oli vain yksi kuosi eli Timantti.  Timantti on omaa suunnittelua ja kangas julkaistiin jo ennen verkkokaupan aloitusta. Aluksi sitä myytiin ihan vain sosiaalisessa mediassa. Verkkokaupan myötä on kasvanut myös kangasvalikoima ja vaatetta on tullut useammanlaista.

 

Ihana Nora Bisi eli Mielidesign suunnitteli Eloiselle Tihkun ja ensimmäinen väri oli todella suosittu musta/pinkki ja perässä seurasi harmaa/minttu. Ensivuoden puolella on tulossa jo paljastettu Special Edition eli musta glitter ja oliskos joku muukin vielä tulossa ;) Noran käsialaa on myös Kvartsi, joka on ilmestynyt trikoona yhdessä värissä.

Tihku musta/pinkki

 

Syksyllä ilmestyi Wilhelmiina Saarimaan suunnittelema Revontulet hopeana joustocollegena ja ruusukultaisena trikoona. Revontulet kuosi on pyörinyt mielessä jo hetken mutta nyt saimme sen Wilhelmiinan kanssa kankaalle täydellisenä. Tarina on lähtenyt siitä kun itse näin revontulia ensimmäisen kerran odottaessani esikoistani jouluna 2014 rovaniemellä.

Tämä ruusukulta on mielestäni erittäin onnistunut väri ja hopeasta huokuu pohjoisen kylmyys ja kuura.

 

Ensi vuosi tuo tullessaan uusien kuosien myötä myös muita uudistuksia. Legginssien kaavaa hieman muokataan vastaamaan enemmän ilmoitettua kokoa. Nyt ne ovat olleet aika reilut mutta edelleen koko vastaa enemmän kaksoiskoon isompaa kokoa. Malli muuttuu aavistuksen kapeammaksi ja lahkeet eivät ole enää niin reilut pituudesta. Henselifrillaa tulee lisää okrana ja tummanharmaana ja uudessa erässä henkselit ovat säädettävät. Muutaman palautteen sain henkseleistä ja eihän kaikki lapset voikkaan olla saman mallisia selästä, joten tämä uudistus on toivottu :) edelleen otan mielelläni vastaan palautetta, jotta vaatteista saataisiin käytännöllisempiä. 

Syksyn suosikkiväri jatkaa keväälle myös.

 

Ensimmäiset käsityömessut koettiin Lohjalla lokakuussa ja vastaanotto ei olisi voinut olla parempi. Sain niin ihanaa palautetta niin kuoseista kuin vaatteistakin. Toivotaan myös, että nämä messut tulevat ensivuonna uudestaan. Pienemmät myyjäiset oli marraskuun lopussa Turussa Luomuspajalla ja joulukuun alussa oli perinteiset Naistenmessut nummelassa. Kesällä jo koettiin muutamat ihanat popup myymälät mm. Poppoo Heinolassa. Poppoo sai jatkoa myös joululle ja osallistuttiin sen lisäksi myös nummelan popup Joulukadulle <3

 

Eloisen vaatteita on ollut myynnissä Somerolla Puoti vihreessä ja joulukuun alusta asti myös Helsingissä munkkivuoren ostoskeskuksessa toimivassa Nipsussa. Nipsu koki muodonmuutoksen uuden yrittäjän toimesta ja otti Eloisen ihanuuksia sinne myyntiin. Alkuvuodesta päivitetään sinne myös uudet vaatteet ja kuosit. Joten kannattaa käydä ostoksilla!

 

Ensi vuonna on tiedossa myös isompia messuja mm Turun kädentaitomessut maaliskuussa, toivottavasti mahdollisimman moni pääsee sinne moikkaamaan ja hypistelemään kankaita. Monia muitakin tapahtumia on kehitteillä mutta niistä lisää myöhemmin.

 

Näillä ensimmäisen vuoden saavutuksilla ei voi olla enempää tyytyväinen, joten KIITOS! kaikille tilaajille, mukana tsemppaajille, ompelijoille ja minun ihanalle perheelle <3 Tämä minun ompeluharrastus on vähän kasvanut ja levinnyt, hupsista!

 


Jätä kommentti

Please note, comments must be approved before they are published