Syksyn kuulumisia ja joulun odottelua

Ensimmäiset käsityömessut on koettu Lohjalla. Ne olivat myös Lohjalle ensimmäiset ja olivat erittäin onnistuneet mielestäni. 

Itse olin enemmän kuin tyytyväinen asiakkailta saatuun positiiviseen palautteeseen ja moni tunnisti Timantti ja Tihku kuosin, ihanaa! Messuilla tapasin monia ihania ihmisiä jotka jakavat intohimoni, ompelemisen. Ja oli ilo myydä paljon kankaita niin monelle ompelijalle. Sunnuntai olikin sitten enemmän valmiiden asusteiden myymistä ja paljon pipoja ja pantoja löysi uuden kodin.

Seuraavat messut onkin sitten jo Joulumielellä eli Turussa Luomuspajalla on Tunnelmalliset joulumarkkinat klo15-18 ja joulukuun ekana viikonloppuna 1.-2.12 on Nummelan luxiassa Naistenmessut. Mukaan pakkaan tonttulakkeja ja muuta jouluista vaatetta. Tervetuloa moikkaamaan!

Jotain uutta on myös tiedossa pimenevään syksyyn eli ihana Wilhelmiina Saarimaa sai toteutettua täydellisesti oman ideani revontulista ja kankaat ovat lähteneet tilaukseen. Niiden odotetaan saapuvan noin viiden viikon päästä eli hyvissä ajoin ennen Naistenmessuja. 

Hyvää tiedossa myös Helsinkiläisille eli uusi jälleenmyyjä on tulossa munkkivuoreen loppuvuodesta <3 Sinne tulee myyntiin lastenvaatteita ja -asusteita.

 

Jatketaan samaan malliin <3

 

T. Jannina

 


Jätä kommentti

Please note, comments must be approved before they are published