Rakkaudesta vaatteisiin

Fashion in my passion!

Ihastuin kauniisiin ja samalla käytännöllisiin lastenvaatteisiin toisen lapseni synnyttyä. Ennen sitä vaatteet eivät juuri kiinnostaneet sen enempää kun, että lapsella piti olla jotain päällä. Yksinkertaista. Toisen lapsen saatuani aloin ompelemaan itse omaa silmää miellyttäviä vaatteita, lapsille ja itselleni.

Myös vaatteiden ekologisuus ja kotimaisuus nousi arvostukseeni. Haluan itse ostoksillani tukea suomalaista työtä ja ostan vastuullisesti lapsilleni vaatetta. Ensimmäiset 1,5 vuotta tein tilaustöitä ja nyt keskityn tähän omaan brändiin ja kankaisiin. Haluan edistää suomalaisen designin nousua ja olla osa sitä.

Eloisen kaikki vaatteet ommellaan Suomessa, joko Pusulassa tai Ilmajoella. Sarjat ovat kohtuullisen pieniä, jotta hävikkiä tulisi vähän. Tilauksesta teen vaatteita ihan samasta syystä, jotta vaatetta jäisi mahdollisimman vähän roikkumaan ns. alelaareihin. Mitään mahtavia vaatedroppeja minulta tuskin tullaan näkemään tai jos niitä tulee niin yhtenäiset mallistot maksimissaan muutaman kerran vuodessa. 

Fashion is my passion todellakin, koska toimin sivutoimisena yrittäjänä. Eli teen tätä silloin, kun lapset nukkuu tai nykyään he myös leikkivät jos keskenään niin äiti pystyy kirjoittamaan vähän blogia. Olen siis myös anestesiasairaanhoitaja ja teen vajaata työaikaa, jotta saan olla lasteni kanssa enemmän kotona ja saan "harrastuksena" tehdä ihania vaatteita ihmisille. Lainausmerkeissä siksi, ettei tämä nyt ihan enää ole pelkkä harrastus, mutta siitä kaikki on lähtenyt. Halusta luoda yksilöllisiä, ekologisia ja kauniita vaatteita. 

Seuraavaksi Eloisea voi tulla hypistelemään Turkuun kädentaitomessuille 16.-17.3.19  Järjestän vielä lähempänä pääsylipuista arvontaa teille ihanille ihmisille. Kannattaa myös ottaa instagramissa seurantaan tili todaysstyles_fi siellä on tällä viikolla esittelyssä Eloisen vaatteita. 

 

Rakkaudella Jannina 

 


Jätä kommentti

Please note, comments must be approved before they are published