Kotiompelimo Eloise

Olen nyt koko ajan työskennellyt kotona muun perheen ja päivätyön ohella (tosin nyt teen vajaata työaikaa sairaanhoitajana). Olen vallannut meidän talosta yhden huoneen ja osan keittiöstä tähän minun "harrastukseen". Harrastus tämä nyt ei enää ihan ole vaikka siitä kaikki on lähtenyt leviämään.

Pientä murinaa on alkanut kuulua muilta perheen jäseniltä ettei ole niin mukavaa syödä kaavojen keskellä tai leikkiä langanpätkien ja saumuriroskan seassa. Olen aiemminkin jo miettinyt Eloisen muuttoa pois kotoa kunhan sopiva työtila löytyisi täältä meidän kylältä Pusulasta. Eli jos tiedät kivan, halvan ja toimivan tilan minulle ja ompelutarvikkeille niin huikkaa. Toki se vaatisi myös työn lisääntymistä ja enemmän kangasmyyntiä, mikä sopisi minulle aivan mainiosti. 

On ihanaa muistella vuosi tai kaksi taaksepäin kun aloittelin ompeluharrastuksen kanssa ja aloitin ompelemaan omille lapsilleni. Yhtäkkiä rupesin saamaan tilauksia kavereilta ja nopeasti oli toiminimen perustaminen edessä. Sitä huomaa kehittyneensä roimasti ja yritys on pyörinyt taustalla kokoajan omalla painollaan. Nyt mukana on omia kankaita ja vaatteita verkkokaupassa ja osa niistä menee kuin kuumille kiville. Suosituin kuosi on Tihku pinkkimustana ja hyvänä kakkosena tulee Timantti ja se on etenkin harmaana ollut suosittu. Ihanaa että kysyntää on riittänyt ja kiitos kuuluu kaikille asiakkaille ketä tässä on minua auttanut <3

Nyt kun joulu tulla jollottaa on paljon myyjäisiä. Eloise on mukana :

Turussa Luomuspajalla Tunnelmallisilla Joulumarkkinoilla 25.11

Nummelassa Naistenmessuilla 1.-2.12

Poppoo popup Heinolassa 17.11- 29.12

Joulukatu popup Nummelassa 26.11-23.12

 

Ja 1.12.18 alkaen on uusi jälleenmyyjä Helsingissä lastenvaatekauppa Nipsu munkkivuoren ostarilla. Itse kauppa on toiminut samalla paikalla jo 18 vuotta mutta nyt liike uudistuu uuden yrittäjän voimin ja siellä on tiedossa kaikkea ihanaa :)


Jätä kommentti

Please note, comments must be approved before they are published