Ihana alkuvuosi!

On tämä alkuvuosi niin ihanaa aikaa. Pakkaset paukkuu ja sää on mitä kaunein, kun aurinko näyttäytyy päivällä.

Varastoon tupsahtelee toinen toistaan ihanampia uutuuksia ja esimerkiksi todella suosittu henkselifrillahame on kokenut uudistuksia sen verran että saimme myyntiin isompia kokoja eli 134/140 asti, jee! Ja koska ihmiset harvoin ovat samasta muotista valettuja niin henkselit on nyt säädettävät. Henkselit kiinnittyvät rusetin taakse muutamalla nepparilla, joten pittuutta pystyy säätämään. Näin ollen myös ne voi laittaa ristiin tai antaa olla suorana. Tämä oli kaivattu uudistus :)

Myös toivotut bodyt ovat tulleet valikoimaan. Bodyja on nyt kahdessa kuosissa Tihku pinkki/musta ja revontulet ruusukulta. Ja lisää on suunnitteilla ;)

Muistakaa myös upea ja huurteinen hopea revontulet collegepaita. Paidassa on hieman kimaltavat resorit ja kangas on totuttuun tapaan sileäpintaista ja pehmeää luomujoustocollegea.

Lastenvaatteet ovat vieneet minut mennessään ja nautin ompelemisesta, uuden suunnittelemisesta ja kaikista ihanista kankaista. Enää en tosiaan ihan kaikkea kerkeä itse ompelemaan, koska haluan saada tilaukset asiakkaille mahdollisimman nopeasti. Ja olenhan myös äiti kahdelle ihanalle tytölle ja lisäksi vielä leikkausosastolla anestesiahoitajana "päivätyössä".  Tässä asiassa minua on auttanut loistavasti Ompeluliike Sopivan väki ja heiltä saan omista kankaistani ommeltuja vaatteita myyntiin. 

Vielä tässä odotellaan uusia kankaita tehtaalta joten uutuudet eivät lopu tähän vielä. Enemmän tulee vielä äidille ja lapselle samisteluvaatteita.

Maaliskuussa on tulossa odotetut Turun kädentaitomessut 16.-17.3 ja sinne käynnistän myöhemmin lippuarvontaa. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee sinne ja tulee moikkaamaan ja ostoksille. Laittakaa viikonloppu kalenteriin valmiiksi. 

-Jannina <3

 

psssst.. Verkkokaupassa on nyt myös kankaita alennuksessa ja muutamia yksittäisiä kokoja edellisen malliston  hameita ja leggareita. Ja koodilla TAMMIKUU saat postikulut pois tammikuun aikana tehdyistä tilauksista.


Jätä kommentti

Please note, comments must be approved before they are published