Eloise – elämäni huikein saavutus lasten jälkeen

eloise_design


Nainen, joka kaiken tämän takana häärää on 31-vuotias anestesiasairaanhoitaja Pusulasta. Asumme mieheni, kahden lapsen ja koiran kanssa omakotitalossa, jossa myös työhuoneeni sijaitsee. Ainakin vielä toistaiseksi.


Alotin ompelemaan uudestaan kouluaikojen jälkeen reilu vuosi sitten. Pikkuhiljaa ompelin myös ystäville ja tutuille asusteita ja vaatteita. Työt lisääntyivät siinä määrin, että toiminimen perustaminen oli ajankohtaista. Eloise sai alkunsa elokuussa 2017. 

Olen käyttänyt paljon muiden suunnittelemia kankaita töissäni ja haave omasta kankaasta on muhinut pitkään. Kävin kurssilla, jolla opeteltiin käyttämään suunnitteluohjelmia ja ideoimme erilaisia kuoseja. Suunnittelin oman timanttikuosin ja teetin siitä luomulaatuista trikoota ja joustocollegea. Kuosi on yksinkertainen, skandinaavinen ja unisex, juuri sitä mitä halusin. Muita kuoseja on tulossa myös, mm. Mieli Designin Eloiselle suunnittelema värikäs ihana kuosi. 

Eloise-nimi tulee luonnollisesti lasteni nimistä, jotka toimivat jatkuvana inspiraationi lähteinä. Ilman heitä en ompelisi luultavasti ollenkaan ja he saavat minut kokeilemaan uusia juttuja. Niinkuin kaikki vanhemmat, haluan lapsilleni vain parasta. Siksi kankaani ovat luomua ja kuosit kestävät aikaa. Kankaat tuotetaan valvotuissa oloissa Baltian alueella. Haluan tuottaa laadukkaita asusteita ja vaatteita lapsille ja tulevaisuudessa ehkä myös aikuisille. 

Vaatteiden ja asusteiden lisäksi haluan saattaa ihania kuoseja myös kotiompelijoiden käyttöön ja siksi kankaita myydään myös metritavarana kuluttajille. Toivonkin että kotiompelijat, jotka käytätte Eloisen kankaita ja laitatte kuvia sosiaaliseen mediaan, käytätte häshtägejä #eloise #eloisedesign. Näin saan seurata upeita luomuksianne. Kankaat on tarkoitettu tosiaan harrastelijaompelijoille ja niistä voi tehdä yksittäisiä vaatteita myyntiin, mutta suurempien kokonaisuuksien/mallistojen valmistamisessa toivon yhteydenottoa jannina@eloise.fi

Toivottavasti tykkäätte kankaista, kuoseista ja vaatteista mitä Eloiselta saa. Tähän mennessä palaute on ollut ihanaa luettavaa ja sydämeni sykähtää aina, kun näen vaatteitani käytössä ja valmiita töitä kankaistani. 

Eloisen löytää instagramista: Eloisedesign17 ja facebookissa uusi sivu on EloiseVanha facebook-sivu on nimellä JanninanN - lastenvaatteet ja -asusteet, mutta koska nimeä ei saa vaihdettua, uusi sivu on perustettu Eloisen nimellä. Toivon, että vanhat seuraajat ottavat seurantaan myös uuden yrityksen oman sivun ja käyvät tykkäämässä siitä myös. Vanha sivu jatkaa olemassaoloaan tilaustöiden merkeissä niin kauan kun kerkeän niitäkin tekemään. 

Eloise_sydan:llä Jannina 


Jätä kommentti

Please note, comments must be approved before they are published